fredag den 3. marts 2017

Dag 110

Dag 110 holy fuck, det er gået hurtigt! Om 2 små uger så har jeg været her i 4 måneder, hvilket jo betyder at jeg er "halvvejs" da jeg jo skulle være her i 8 måneder.
Og nu skal i høre en hemmelighed; da jeg først fandt ud af at jeg skulle flytte herned lavede jeg en lille aftale med mig selv om at jeg bare ville tage hjem i april/maj og sige at jeg havde hjemve. Den lille aftale lavede jeg ganske enkelt fordi at jeg ikke troede på at jeg ville kunne klare det, men jeg ville alligevel give det et forsøg. Nu er et marts, en måned før min lille hemmelige plan skulle sættes igang, men jeg kan stolt annoncere at den er aflyst, fordi jeg har ikke lyst til at tage hjem. Eller det har jeg jo, men jeg har i hvert fald ikke lyst til at tage hjem før tid.
Hvis i spørger mig så er det et rigtig godt tegn og det minder mig om
hvor godt jeg har det hernede.

Siden sidst (aalt for lang tid siden, I know) har jeg fået oplevet en masse spændende og knap så spændende (som i maaange lazydays foran Netflix hehe).
Det er lidt svært at finde et sted at starte så jeg starter simpelthen bare fra slutningen, det sidste jeg har oplevet der er værd at skrive om.
I lørdags kom min værtsfar ned og spurgte om jeg ville med til Holland på weekendtur så jeg også kunne få snowboardet lidt igen, hvilket jeg ikke har gjort siden den ene gang.
Det skulle de godt nok ikke spørge mig om to gange, så jeg takkede pænt ja. Men efter at have snakket lidt frem og tilbage med dem begge kunne vi godt se at det hang faktisk ikke rigtig sammen hvis jeg skulle med, så vi droppede weekendturen. Men jeg skulle ikke snydes for turen så vi aftalte at de 3 tog afsted i weekenden og at jeg så tog med min værtsmor og Aafke til The Hague, hvor hendes forældre bor, om mandagen.
Der er åbenbart 3 (3!!!) forskellige Snowworlds i Holland. Den første jeg var i, var i Landgraafen ca. 1,5 time fra Brussels. Den jeg var i, i mandags er i Zoetermeer, ca. 2 timer fra Brussels men kun 20 min. fra hvor Aafkes oma og opa bor. Den er lidt større end den i Landgraafen da den har 3 piste (hvor den i Landgraafen kun har 2). Der er 2 piste på samme størrelse som i den anden men den tredje er dobbelt så stor og ret stejl. Parkmæssigt er den i Landgraafen større men også lidt sværere. Så der er pros og cons ved dem begge. Min værtsmor har været så sød at tilbyde at jeg må låne bilen og køre til Snowworld selv, så pigerne og jeg tager nok derover i en af de kommende weekender hvilket jeg selvfølgelig ser virkelig meget frem til!
Men forhelvede jeg nød at komme tilbage på boardet, med musik i ørerne og få afprøvet om jeg stadig dur på nogle slides, hvilket jeg heldigvis gjorde efter et par ture.
Og hvor heldig er jeg lige at have en værtsfamilie der tilbyder sådan noget?! Jeg må have været et godt menneske i mit tidligere liv...




Vi overnattede hos Aafkes oma og opa, hvilket var vildt hyggeligt! Bedsteforældre er virkelig det bedste der findes i verden! De er sjove, tålmodige, kærlige og man er i deres øjne altid sulten og man kan ikke gøre noget galt.
Jeg er selv rigtig tæt på mine bedsteforældre fra både mor og fars side. Farfar (og farmor i sin tid) får jeg jo desværre ikke set så tit da de bor i Danmark, men hver anden sommer og hver påske fik vi altid hygget nok til at vi lige kunne klare den til næste gang vi så hindanden.
Aanaa og Aataa bor nærmest på den anden side af vejen hjemme i Sisimiut så dem får jeg tit set. Enten bare en eftermiddag for at få kaffe, eller når Aanaa laver kæmpe middag til heeeeele familien. Jeg nyder altid at være hos mine bedsteforældre. Jeg føler altid en tryghed, kærlighed og omsorg som jeg ikke kan finde nogle andre steder i verden.


Om tirsdagen tog min værtsmor til Utrecht til et møde så vi havde nogle timer der skulle slås ihjel inden vi tog hjem til Bruxelles. De timer brugte Aafke, hendes oma og jeg på at cykle til stranden. Jeg hader at cykle. H A D E R! Jeg er sindsygt dårligt til det (som i at jeg vælter alt for tæt) og jeg synes det er for hårdt. Men jeg gjorde det, uden at vælte eller noget. Selvom jeg var øm fra snowboard og der var modvind overlevede jeg! Men det var en hyggelig tur på stranden selvom det blæste og var koldt, var det dejligt at høre lyden af havet igen. Og Aafke fik bygget nogle fine sandslotte.


Udover min Hollandtur har jeg sådanset bare arbejdet og hygget mig med pigerne; vin, øl middage, formiddagspandekager, og få set lidt mere af byen. 
Vi planlægger faktisk en Amsterdam weekendtur her i slutningen af måneden, som nok skal blive sjov. Og her om en uge tager jeg jo til Danmark i en weekend for at besøge nogle gode venner hjemmefra.